Канал і група мають власну додаткову вкладку в налаштуваннях. Наразі там можна лише вимкнути відображення автора допису — наприклад, якщо ви ведете канал разом із групою співавторів, але хочете, щоб усі публікації виходили тільки від імені каналу.

Зручно для медіа та людей із нарцисичним типом особистості.